Notícies

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hQ-fZcFh5gw]


¡Ya esta disponible en la Llar, el número de Lotería de Navidad para este año! Es el número 55816 y podéis comprarlo, realizando el pago de 22€, (precio décimo 20€ + 2€ donativo), al siguiente número de cuenta;
“La Caixa” IBAN; ES49 2100 0302 6101 0162 1892 (Indicar nombre y apellidos) y  correo: tesorero.llarsordbad@gmail.com

Para recoger el número de cuenta, es imprescindible traer justificante de La Caixa. Todos los miércoles de 18h a 20h en la Llar de Persones Sordes de Badalona.
FECHA LÍMITE: 13 de diciembre de 2017

¡RESÉRVALO YA!

Entrada compartida per Justícia i Pau

Justícia i Pau de Catalunya considera del tot inacceptable la decisió judicial presa ahir d’empresonar (de manera provisional) preventivament a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de les entitats ANC i Òmnium Cultural, promotores de manifestacions massives i pacífiques d’amplis sectors de la població catalana en defensa de legítims drets nacionals.

Entrada compartida per Associació Juvenil “La Rotllana”

La Rotllana hem estat convidada d’honor amb motiu de la celebració del 25 aniversari, del Departament d’assistència social de la universitat oest de Timisoara, Romania. Els actes de celebració de 25 anys de la facultat […]

Entrada compartida per Justícia i Pau

La llibertat religiosa és un dret humà fonamental, reconegut i protegit pel dret internacional. Aquest dret no només protegeix la consciència individual de tota mena de violència, coacció o discriminació per motiu de creences, sinó també la possibilitat de viure i expressar lliurement les pròpies creences individual i col·lectivament, en el culte, l’ensenyament, la pràctica i l’observança. És per això que el dissabte 28 d’octubre hem organitzat, conjuntament amb altres entitats, un acte sobre la dimensió social i pública de la llibertat religiosa.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p_GYBby3enw]

El pasado 7 de octubre, se celebró en el Círcol Catòlic de Badalona, el IV Festival de Curtmetratges en LS de Badalona. Ya recuperados, y tras la valoración de la comisión organizadora, queremos agradecer a todas aquellas personas, entidades y empresas que han hecho posible que podamos celebrar otro año más este festival tan importante para la comunidad sorda. ¡Enhorabuena a todos los ganadores! Y sobretodo, enhorabuena a todos los y las participantes, seleccionados o no, ya que sin ellos, este tipo de festivales no podrían hacerse, ¡Continuad produciendo y difundiendo este tesoro nuestro que es la Lengua de Signos!
¡A todos los espectadores, muchas gracias por venir, gracias por hacernos colgar el cartel de AFORO COMPLETO! Esperamos volver a veros en próximas ediciones.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de Maria Martín Goula, col·laboradora de Justícia i Pau, des de Boston, MA

 

Racisme, feminisme, immigració, LGBTQ: les “Polítiques d’identitat” als EUA en el punt de mira

En el darrer any, als Estats Units d’Amèrica ha anat sorgint un debat molt interessant sobre les polítiques d’identitat (Identity Politics). Les polítiques d’identitat són les hereves dels Drets Civils, i són aquelles polítiques que defensen grups d’interès com ara els immigrants, els afro-americans, la igualtat de gènere, etc. El debat qüestiona els efectes que tots aquests activismes tenen en conjunt sobre la societat i la política.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UVja5UYhkcw]

El próximo dia 4 de noviembre de 2017, Conferencia: “solidaridad de genero” , a las 19:00h en lugar: General Weyler, 180-182 Badalona (Llar de Persones Sordes de Badalona) y organiza: Carmen Infante.
Ponencia a cargo de Natalia Cárdenas
SOCIOS/AS GRATUITO.
SOCIOS/AS FEDERADOS: 5 euros.
SOCIOS/AS NO FEDERADOS: 10 euros.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZKAS5yn-ORw]

El próximo dia 28 de octubre de 2017, Fiesta de Halloween (PORT AVENTURA) , a las 17:00h en lugar: General Weyler, 180-182 Badalona (Llar de Persones Sordes de Badalona) y todos vamos con coches llegarémos hasta en Salou (PORT AVENTURA) y organiza: Kiko Islan.

Sí te interesa participtar debes mandarnos tu nombre y apellidos al correo: llarsord.cultura@gmail.comy caduca el dia 25 de octubre de 2017.

¡¡¡ TE ANIMOOO ¡!!