Notícies

Entrada compartida per Justícia i Pau

Demà farà 30 anys de la Convenció de Drets de la Infància, adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989. Igualment, commemorarem el 60è aniversari de la Declaració de Drets de la Infància, precedent de la Convenció, aprovada per la mateixa Assemblea General el 20 de novembre de 1959.

Entrada compartida per Justícia i Pau

El pròxim dilluns 2 de desembre tindrà lloc la tercera sessió del cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans, que organitzem juntament amb Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura. Aquesta conferència porta per títol: “És compatible la presó amb els drets humans?”.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Les Jornades anuals de la Taula Catalana per la Pau i a els Drets Humans a Colòmbia, que sumen XVII edicions, es van realitzar aquest any en el marc de l’esdeveniment “DEFENSEM! Converses amb activistes pels drets humans a Amèrica Llatina”, entre els passats dies 4 i 8 de novembre. Amb l’objectiu d’ampliar el marc d’anàlisi i reflexió, Defensem! ha estat organitzat entre set de les ONG que tenen en comú la salvaguarda i promoció de les defensores de drets humans.

Entrada compartida per Justícia i Pau

El proper dia 20 de novembre, a les 16 h, tindrà lloc l’emissió del nostre documental “Kichwa Tembo, el somni d’un tresor amagat” en el marc del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona als Cinemes Texas de Barcelona (C. Bailèn, 205). Concretament, l’emissió tindrà lloc en l’espai dedicat als Mòbils, minerals i comerç d’armes, juntament amb “La guerra empieza aqu픓Sueños rotos”.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El sábado 9 de noviembre, vino a nuestra asociación una representante de “Ecologistas en Acción” para concienciar a todos nuestros socios y socias sobre la importancia de cuidar nuestro planeta y ponernos al día sobre las acciones que se están llevando a cabo para concienciar a todas las personas de que tenemos que cuidar el lugar dónde vivimos. Queremos agradecer a María su conferencia y a “Ecologistas en Acción” su labor. 


Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El fin de semana del 1, 2 i 3 de noviembre, nuestros jóvenes, con la colaboración de FESOCA, organizaron la “XV Trobada de joves sords de Catalunya” en un albergue cerca de nuestra entidad. Fueron 3 días de diversión, aprendizaje y encuentro entre jóvenes sordos, algo muy necesario para que nuestros compañeros y compañeras más jóvenes. Os dejamos un resumen en fotografias:


L’escola Josep Carner ha estat el lloc triat per exposar la pintura del projecte WHY?, impulsat per Carme Solé Vendrell i, a Badalona, per tots els centres del CIB. Està previst que el dimecres...

Entrada WHY? publicada a El blog del CIB.