Notícies

Entrada compartida per Fundació Internacional Olof Palme

  Amics, amigues, companyes i companys:   He demanat la paraula simplement per fer algunes consideracions. No és la meva intenció abordar aspectes puntuals que no han acabat de funcionar o han funcionat  de manera poc desitjable, tampoc ressaltar èxits de l’equip municipal que seria injust negar: la compra del Borsí, l’impuls de polítiques culturals a nivell […]

Entrada compartida per Fundació Internacional Olof Palme

La Fundació Internacional Olof Palme ha rehabilitat una escola per nenes a la zona de Kudsaya, àrea coneguda com a rural Damasc. La Fundació ha disposat de l’ajuda de la seva contrapart, Première Urgence Internationale amb la que col·labora estretament per millorar la situació dels nens, nenes i adolescents víctimes de la guerra de Síria. Kudsaya es una […]

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P-q_AKac5TU]
El próximo día 7 de octubre del 2017, se celebrará el IV FESTIVAL DE CORTOMETRAJES, EN LS DE BADALONA, a las 16:00h en la calle: Carrer Sant Anastasi, 2 (BADALONA) y organizadora: Pilar Roig.
Entrada anticipada: 6€ (hasta el 29 de septiembre)
Entrada sin descuento: 9€ (del 30 de septiembre al 7 de octubre)
Ingresar dinero en el número de cuenta corriente de la CAIXABANK: ES49 2100 0302 6101 0162 1892nombre y apellidos y enviar justificante a festivaldvd.llarsordbad@gmail.com
(Bases del Concurso de Festival de Cortometrajes , Hoja de Inscripción y AUTORIZACIÓN ACCESO MENORES).


Entrada compartida per Justícia i Pau

La setmana passada el Banc Holandès de Desenvolupament (FMO) i el Fons Finlandès per a la Cooperació Industrial (FinnFund) van retirar definitivament el seu suport a la construcció de la presa hidroelèctrica Agua Zarca, impulsada per l’empresa Desarrollo Energéticos Sociedad Anónima (DESA).

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El pasado 22 de julio, nos juntamos socios y socias de la Llar para despedirnos antes de irnos de vacaciones. Comimos en un restaurante todos juntos y pasamos un rato muy agradable, acercándose las vacaciones ¡estábamos todos muy contentos! Volveremos a nuestra actividad a partir de septiembre, con las pilas cargadas y con muchas ganas de seguir trabajando a favor de los derechos de las personas sordas.
Buenas vacaciones a todos!

Entrada compartida per Justícia i Pau

La sensibilització adreçada a escoles i entitats és un dels pilars de la nostra entitat, atès que ens permet contribuir al coneixement i interpretació dels drets humans, la justícia social, la pau i la solidaritat.

Avui us presentem la nova oferta de xerrades i tallers pel curs 2017-2018, dirigida a escoles i entitats.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Enguany Justícia i Pau Europa celebra el seu 50è aniversari i per commemorar aquesta fita, les 31 comissions nacionals ens trobarem a Taizé del 22 al 24 de setembre. Aquesta reunió, en forma de seminari internacional, ens servirà per compartir, dialogar i reflexionar amb els companys de la resta de països. En nom de Justícia i Pau Catalunya hi assistirà una nombrosa representació.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de Maria Martín Goula, col·laboradora de Justícia i Pau, des de Boston, MA

 

Què ha fet Donald Trump?

Després de la campanya electoral del 2016 i les primeres accions respecte la immigració que ha pres l’administració del president Donald Trump, pot semblar que aquesta administració està canviant radicalment les polítiques d’immigració. Però una mirada més atenta a les accions de les administracions anteriors ajuda a veure que l’administració Trump ha capitalitzat arguments que ja estaven ben presents en el debat i les polítiques sobre immigració als Estats Units.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Justícia i Pau expressa la seva convicció que Catalunya és una nació amb plena consciència de la seva història i personalitat pròpia i com a tal li correspon el dret a la seva lliure determinació. La ciutadania catalana ha manifestat de manera majoritària i reiteradament la seva aspiració de poder expressar-se formalment sobre l’estatus polític del poble català, demanant la realització d’un referèndum. Creiem que aquesta aspiració és legítima i justa, fonamentada en els seus drets nacionals i en els principis democràtics.