Notícies

Entrada compartida per Justícia i Pau

El passat 1 de març vam celebrar un acte en el marc de la campanya “No qualsevol treball, sinó un treball decent”, impulsada per diferents entitats d’església, que actualment ens hem organitzat en la plataforma Església pel Treball Decent: ACO, JOC, GOAC, Càritas, Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Acció Solidària Contra l’Atur i la Delegació diocesana de Pastoral Obrera.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El pasado dia 16 de marzo, Francisca Ureña, abogada de el colectiu ronda, nos ofrecio una charla sobre las pensiones de jubilación muy interesante para todos los asistentes que fueron muchos. Queremos agradecer que viniera de forma desinteresada a informarnos sobre este tema.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Aquest 18 de març es compliran 2 anys de la signatura de l’acord entre la UE i Turquia. En aquest acord s’estipulava com «Todos los nuevos migrantes irregulares que pasen de Turquia a las islas griegas a partir del 20 de marzo de 2016 serán retornados a Turquia.» De la mateixa manera, Turquia es comprometia a prendre «todas las medidas necesarias para evitar que se abran nuevas rutas marítimas o terrestres de migración il·legal desde Turquia a la UE».

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

El Comité Electoral de FESOCA informa que los socios y socias pueden ir a las asociaciones de personas sordas de Catalunya afiliadas a votar el 5 de Mayo de 2018.
Las exposiciones de los candidatos tendrán lugar en las cuatro provincias catalanas como se puede ver en este enlace. Pedimos que visitéis con frecuencia este enlace porque iremos actualizando los datos que faltan de los lugares exactos.

Entrada compartida per Justícia i Pau

A Justícia i Pau Barcelona seguim amb les activitats de commemoració dels 50 anys de l’entitat.

Una de les activitats centrals d’aquest aniversari és l’exposició #UtopiesQueNoHoSón, que fa un recorregut pels 50 anys d’història de l’entitat i alhora mostra algunes de les fites aconseguides en el camp de la justícia i la pau a Catalunya en aquest període gràcies a les mobilitzacions ciutadanes.

L’acte d’inauguració serà el pròxim dijous, 12 d’abril i comptarem amb les ponències de l’Antoni Segura, historiador i president del CIDOB, i de l’Arcadi Oliveres, activista i expresident de la nostra entitat. L’acte estarà moderat per la periodista Rita Marzoa.

 

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’Anna Sangrà, responsable de l’àrea de migracions Justícia i Pau Barcelona.

Cara i creu de la islamofòbia al carrer Japó

Al barri barceloní de la Prosperitat les veïnes no han trigat en inundar els carrers quan uns estranys han intentat acovardir a una de les seves entitats. Significativament, es tracta d’una entitat religiosa, una comunitat islàmica que volia reubicar el seu centre de culte.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VucT7vhczDU]
El próximo dia 31 de marzo de 2018, se celebrará “CAMPEONATO DE ESPAÑA DE BALONCESTO PARA SORDOS”  a las 10:00h de la mañana, lugar en: Plaça Rector Rifé, 75 ,08912 Badalona (Barcelona), se jugará con 3 equipos de C.E.S.BADALONA, CLUB DEPORTIVO SORDOS CASTELLON Y CLUB DEPORTIVO CENTRO  ALTATORRE (MADRID) y organiza: C.E.S.BADALONA Y FESC.

TE ANIMO ¡¡¡¡

Entrada compartida per Orfeó Badaloní

El passat diumenge 18 de març va celebrar-se l’Assemblea General Ordinària de l’Orfeó Badaloní (OB), a l’Espai Tolrà. L’assemblea acorda noves prioritats i una proposta de la seva estructura organitzativa per seguir creixent i...