Notícies

Entrada compartida per Justícia i Pau

El 10 de desembre de 1948, l’Assemblea General de les Nacions Unides, va aprovar i proclamar la Declaració Universal dels Drets Humans. Amb aquest motiu Justícia i Pau Europa ha fet un comunicat centrant-se en la responsabilitat de les empreses multinacionals de garantir-ne el compliment i també donar suport a les negacions que s’estan donant des de les Nacions Unides.

Entrada compartida per Justícia i Pau

Article d’opinió de la Laura Ribera Barniol, membre de Justícia i Pau Barcelona.

Pel·lícules i el món àrab: què ens mostren?

Agafo el relleu de la companya Anna Sangrà per continuar parlant de racismes subtils, d’aquelles discriminacions que són poc visibles però que tenen conseqüències a llarg termini. Vull parlar de la visió que tenim dels àrabs a través de la produccions cinematogràfiques, majoritàriament estatunidenques i europees.

No sóc gaire aficionada al cinema, de fet no hi entenc gaire, però les pel·lícules estatunidenques que parlen sobre “Orient” fa temps que em criden l’atenció i voldria compartir-ne algunes reflexions.

Entrada compartida per Llar del Sord de Badalona

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=km83Y4Vk8xo]

El próximo dia 31 de diciembre (domingo) a las 20,30h, se celebrará la fiesta de nochevieja (actividades, coltillon , churros con chocolate , menú cenar y entrada) en lugar: General Weyler, 180-182 Badalona (Llar de Persones Sordes de Badalona) y organiza Elisabert Burgos y grupos de comisiónes.
Sí te interesa participtar debes mandarnos tu nombre y apellidos al correo: nochevieja2017badalona@gmail.com , “La Caixa” IBAN:  ES49 2100 0302 6101 0162 1892 (Caduca el dia 22 de diciembre de 2017).


Cenar menú para precio:

Entrada compartida per Justícia i Pau

El proper 1 de gener celebrarem la Jornada Mundial de la Pau, on el Papa Francesc ha triat el tema “Migrants i refugiats: Homes i dones que busquen la Pau”. Amb el seu missatge anual, el Sant Pare fa una aportació a la construcció de la pau en un món que pateix encara escenaris de violència, vulneració de drets humans i conflictes armats.

Entrada compartida per Justícia i Pau

La pau és un dels grans reptes de la nostra societat. Què hi poden aportar les tradicions religioses?

Aquesta és una de les preguntes a les quals volem donar resposta amb el diàleg islamo-cristià que hem organitzat conjuntament amb la comunitat Minhaj ul Quran International Spain i en el qual parlarem del paper de les religions en la construcció de la pau.