Crònica del primer sopar Estellés a Cerdanya

Entrada compartida per Omnium Cultural

Dimecres 18 de setembre es va celebrar a Cerdanya la primera edició del Sopar Estellés per homenatjar el gran poeta valencià amb un gran èxit d’assistència

Els sopars Estellés se celebren des de l’any 2010 arreu dels Països Catalans de manera simultània. S’inspiren en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Aquest any, Cerdanya s’ha sumat a la celebració organitzant un sopar al restaurant Les heures d’en Dídac de Talltorta. Els 35 participants van ser rebuts amb música d’Ovidi Montllor cantant poemes d’Estellés. Durant el sopar es van anar recitant tot un seguit de poemes de temes diversos: d’amor, sobre el menjar o més combatius que parlaven del país i la llibertat.

La bona literatura, la bona cuina i la bona companyia van crear un ambient molt agradable que fa propiciar que els participants demanessin de repetir la iniciativa l’any que ve.

window.onload = function(e) {
if(typeof ugCheckForErrors == “undefined”){
document.getElementById(“unitegallery_2_1”).innerHTML = “Unite Gallery Error – gallery js and css files not included in the footer. Please make sure that wp_footer() function is added to your theme.“;}
else{ ugCheckForErrors(“unitegallery_2_1”, “jquery”);}
};

L’entrada Crònica del primer sopar Estellés a Cerdanya ha aparegut primer a Òmnium Cultural.