III TORNEIG DE PETANCA COMUNITÀRIA: FEM BARRI

Entrada compartida per Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelones Nord

El proper dia 22 de Maig a les 9:30 hores, al Club de Petanca Badalona, els membres de diversos entitats, grups i serveis del municipi de Badalona, participaran en el I Torneig de Petanca I Bòccia Comunitària: Fem Barri. La Bòccia és un esport similar a la petanca. És un joc de precisió i estratègia, en el que només participen persones en cadira de rodes.

Participaran els membres i professionals del Club Social “El Badiu”, d’AFAMMEBAN (Associació de Familiars de Malalts Mentals de Barcelonès Nord), els residents de la Residència de Malalts Físics de Sant Roc, els residents de la Residència de Malalts Mentals de Sant Roc i els residents del servei Habitatge Josep Padrós de l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona i integrants del Grup “Fem Salut”, programa comunitari que depèn de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Badalona. L’Objectiu d’aquesta segona trobada anual és socialitzar, compartir l’oci i el temps lliure i “fer Barri”.

Aquesta trobada està organitzada per AFAMMEBAN amb el suport de la Regidora de Salut, també col·labora el Club de Petanca Badalona. El torneig aplegarà a una setantena de participants, i es formaran uns 16 equips de 3 persones.

Dia: 22 de Maig del 2014

Hora i Lloc: 9:30 club de Petanca Badalona (Avda. Dr. Bassols s/n, al costat de l’Escola de l’Esperança)