PRIMERA CURSA PIRATA DE CANYADÓ

mostra de la SAMARRETA CURSA PIRATA AV CANYADO_1

El passat divendres dia 5 de juny va tenir  lloc la primera Cursa Pirata Nocturna de Badalona, organitzada per la nostra associació i l’associació Festa Medieval Sant Jordi, amb patrocini d’ENGESTUR. Va ser tot un éxit de participació. Els prop de 150 corredors de totes les edats van fer el recorregut establert tot lluint la samarreta especial que es va fer per l’esdeveniment.

Amb sortida i final a la Plaça de la nova Biblioteca Joan Argenté, els corredors van anar fins al port competint en tres categories. Finalitzada la cursa, es va procedir a  la cerimònia d’entrega de trofeus.

Esperem que l’any que ve la participació sigui encara molt més gran i se sumin a aquesta simpàtica iniciativa corredors de tots els barris de la ciutat i d’arreu!!

Us deixem a continuació algunes fotografies de l’esdeveniment.

AqlitThCLuWycX8Hr8zlxMy-CRKa0oztpZCHWBuXgQPp Ak0GRITHBdEwL4raNWMu0l7BGOU4oTOL00dNoG-u4i0Y Ahhz0ToB6HAmJ-30rxFkUr2_vPwR2qRfVbGXuQy7sMmF AgCIBRXWYvy5LmVE-idFJ3q1CU6DCwHLB_MSj_Lo-ygo