37a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Els dies 2, 3 i 5 d’octubre Badalona torna a retrobar-se amb tots els valors que aporten a la nostra societat el món del muntanyisme.

Novament, comptarem amb grans figures fortament arrelades a la passió que ens uneix i que representen la superació, la solidaritat, la humilitat, el respecte i l’amor cap a la natura que entre tots hem de conservar, perquè les futures generacions en continuïn gaudint.

De ben segur que tothom que ens acompanyi en aquesta 37a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA gaudirà i no quedarà indiferent amb les vivències que ens presentaran els nostres convidats a aquesta nova edició.

Esperem la vostra presència perquè, com molt bé sabeu, vosaltres sou part fonamental per a dur a terme aquest esdeveniment.

Dilluns 2 d’octubre 2023

LA CONQUESTA DELS CATORZE – Tancant el cercle

A càrrec de Ferran Latorre

Ferran Latorre va conquerir el seu primer vuit mil, l’Annapurna, el 1999, durant un rodatge amb el programa de TVE “Al filo de lo impossible”. Després de l’ascensió a l’Everest el 27 de maig del 2017, va concloure el seu projecte d’escalar els 14 cims de més de 8000 metres, convertint-se en el primer català i cinquè espanyol a aconseguir-ho. Durant aquest audiovisual, Ferran Latorre repassa els moments claus de tota una vida, des que de petit va escalar el seu primer 3000, la Punta Alta, fins a la consecució dels catorze, passant per les seves ascensions als Pirineus, Alps, Groenlàndia i Antàrtida.

 

Dimarts 3 d’octubre 2023

JOHN MUIR TRAIL

A càrrec de Javier Campos

Amb un bagatge excepcional tant d’aventura com de divulgació , Javier Campos és una figura molt representativa i reconeguda d’un panorama muntanyenc sense fronteres. Aventurer per excel·lència i viatger incansable, ens captivarà en una conferència on el vincle entre la muntanya i l’ésser humà ens farà segurament reflexionar.

La seva inabastable tasca queda reflectida en multitud de llibres, documentals i projectes solidaris.

Dijous 5 d’octubre 2023

VOLVER

A càrrec de Stefi Troguet

El paradís de natura on ha crescut, Andorra, li ha donat tots els ingredients a la Stefi per a convertir-se en una extraordinària muntanyenca amb una il·lusió i ambició que l’han portat a dur seriosos projectes d’escalada i Alpinisme.

Determinació i una gran personalitat envoltant uns reptes i objectius que estem convençuts li fan un lloc entre les millors muntanyenques del moment.